Roulette Strategie

Posted on by

Er zijn diverse mensen die heilig geloven dat het volgen van een bepaalde roulette strategie helpt bij het winnen. Sterker nog er zijn mensen die beweren dat ze door het volgen van een bepaalde roulette strategie al echt geld maken. Er is echter maar 1 echte strategie die kan werken met het behalen van winsten bij het spelen van roulette en dat is het inzetten op plaatsen waarbij je inzet wordt verdubbeld. Deze vorm van strategie heet ook wel de verdubbelingsstrategie waar we verderop dieper op in zullen gaan. Een andere visie die velen volgen is de Chinese visie. Deze visie is gebaseerd op constantheden die zich bij roulette voordoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een croupier die een balletje met de hand steeds op dezelfde manier in de cilinder gooit. Naast de Chinese en de verdubbeling zijn er nog een paar meer visies die gevolgd kunnen worden zoals het inzetten op getallen of kleuren die al gevallen zijn of bijvoorbeeld het bijhouden van getallen die vaak vallen of gewoon het plaatsen van de inzet op geluksgetallen. Een ding is zeker al deze visies zijn ook toe te passen bij het spelen van live roulette met mobiel. Daarom zullen we ze stuk voor stuk even doornemen.

Verdubbelen als roulette strategie
Bij deze roulette strategie is het van belang dat je geduld weet op te brengen. Het is eenvoudig en volgens de kansberekeningen de enige methoden die echt werkt. Je gaat een lage inzet plaatsen op een vak op de tafel waarbij als je wint de inzet verdubbeld wordt. Dit zijn de vakken rood, zwart, even, oneven, 1 t/m 18 en 19 t/m 36. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat de nul niet telt, als deze valt dan zal de inzet gehalveerd worden maar daar meer over op de pagina die over de spelregels gaat. Valt het balletje daar waar de inzet is geplaatst pak dan de winst en zet opnieuw een laag bedrag in. Valt het gewenste nummer of de gewenste kleur niet zet dan opnieuw op exact dezelfde plaats het dubbele in. Win je dan heb je je verlies terug en begin je van voor of aan, verlies je dan verdubbel je de inzet opnieuw. Blijf je verliezen dan blijf je net zolang verdubbelen tot je gewonnen hebt waarna je weer met een lage inzet opnieuw begint. Deze roulette strategie kan lang duren, heb je het geduld dan zal het volgen van deze visie uiteindelijk tot een win leiden.

De Chinese visie
Bij de Chinese roulette strategie welke je net als de andere te volgen visies toe kan passen bij alle  roulette varianten gaat men uit van constante factoren. Deze visie wordt dan ook voornamelijk toegepast bij croupiers die met een constante gelijkmatige manier het balletje in de cilinder werpen. Wil je deze visie toepassen? Neem dan een stuk papier en een pen en kijk bij welk getal de croupier de bal in de cilinder los laat. Kijk vervolgens waar het balletje valt en tel het aantal plaatsen linksom die tussen het begin en eind getal liggen. Doe dit een aantal keren en probeer de constante factor te vinden. Heb je deze gevonden kijk dan waar de croupier de bal erin gooit en zet in op het buren spel van het nummer die zoveel plaatsen, waar je op uit bent gekomen met de voorafgaande telling) van het begingetal af ligt.

Veel gevallen nummers en met het spel meespelen
Veelal wordt er door mensen bijgehouden welke nummers er het meeste vallen. Zo worden er hele lijsten van verschillende tafels bijgehouden met cijfers die die avond gevallen zijn. Hieruit zullen meteen de nummers naar voren komen die niet of nauwelijks zijn gevallen. En om de een of andere reden denken ze dan dat deze nummers ook bij de volgende ronde niet zullen vallen. Omdat ook de casino’s van deze veel toegepaste methoden op de hoogte is hebben ze zogenaamde hot en cold borden naast de tafels geplaatst. De hete numers(hot) zijn veel voorkomend en de koude nummers (cold) zijn weinig voorkomende nummers. Dit klinkt allemaal logisch maar laat je er een kansberekening op los dan zal deze met deze te volgen roulette strategie korte metten maken. Een andere visie die velen volgen maar waar wij van zeggen dat het meer gebaseerd is op geluk is het spelen met de tafel mee. Bij de roulette strategie het spelen met de tafel mee wordt gekeken naar het nummer of de kleur die als laatste gevallen is. Vervolgens zetten ze bij de volgende ronde opnieuw op dat nummer of die kleur in met de hoop dat deze wederom zal vallen. Dit is dus echt een kwestie van geluk en heeft eigenlijk niets met roulette strategie te maken. En als we het over geluk hebben, er zijn ook spelers die alleen maar inzetten op een voor hun heilig getal ook wel het geluksgetal genoemd. Uit onderzoek blijkt dat dit vaak het nummer 7 of 17 is. Wil je een roulette strategie toepassen dan adviseren wij om de verdubbelingsmethoden te nemen. Dit omdat deze methode, mits je het geduld kan opbrengen, de enige roulette strategie is die werkelijk werkt.